Mărturii lavandă Exista 15 produse.

Mărturii lavandă
pe pagina

Săculeț realizat din pânză, accesorizat cu pamblică mov. Lucrat manual și umplut cu lavandă uscată. Este cadoul potrivit ca mărturie de nuntă, botez sau pentru o persoană dragă. Această mărturie se personalizează! Atenție! Culoarea materialelor, pamblicilor poate fi ușor diferită de cea afișată pe site!

0 Recenzii
8,50 RON
Disponibil

Săculeț pictat, umplut cu lavandă parfumată, accesorizat cu pamblică mov. Lucrat manual și umplut cu lavandă uscată. Este cadoul potrivit ca mărturie de nuntă, botez sau pentru o persoană dragă. Această mărturie se personalizează! Atenție! Culoarea materialelor, pamblicilor poate fi ușor diferită de cea afișată pe site!

0 Recenzii
8,50 RON
Disponibil

Săculeț realizat din pânză accesorizat cu pamblică mov. Lucrat manual și umplut cu lavandă uscată. Este cadoul potrivit ca mărturie de nuntă, botez sau pentru o persoană dragă. Această mărturie se personalizează! ATENȚIE! Culoarea materialelor, pamblicilor poate fi ușor diferită de cea afișată pe site!

0 Recenzii
8,50 RON
Disponibil

Săculeț realizat din pânză accesorizat cu dantelă și pamblică mov. Lucrat manual și umplut cu lavandă uscată. Este cadoul potrivit ca mărturie de nuntă, botez sau pentru o persoană dragă. Această mărturie se personalizează! ATENȚIE! Culoarea materialelor, pamblicilor poate fi ușor diferită de cea afișată pe site!

0 Recenzii
8,50 RON
Disponibil

Săculeț realizat din pânză mov accesorizat cu pamblică. Lucrat manual și umplut cu lavandă uscată. Este cadoul potrivit ca mărturie de nuntă, botez sau pentru o persoană dragă. Această mărturie se personalizează! ATENȚIE! Culoarea materialelor, pamblicilor poate fi ușor diferită de cea afișată pe site!

0 Recenzii
9,50 RON
Disponibil

Săculeț realizat din pânză și tull. Lucrat manual și umplut cu lavandă uscată. Este cadoul potrivit ca mărturie de nuntă, botez sau pentru o persoană dragă. Această mărturie se personalizează! ATENȚIE! Culoarea materialelor, pamblicilor poate fi ușor diferită de cea afișată pe site!

0 Recenzii
8,50 RON
Disponibil

Săculeț în formă de căsuță, realizat din pânză. Lucrat manual și umplut cu lavandă uscată. Este cadoul potrivit ca mărturie de nuntă, botez sau pentru o persoană dragă. Această marturie se personalizează! ATENȚIE! Culoarea materialelor, pamblicilor poate fi ușor diferită de cea afișată pe site!

0 Recenzii
11,00 RON
Disponibil

Pernă realizat din pânză accesorizat cu dantelă. Lucrat manual și umplut cu lavandă uscată. Este cadoul potrivit ca mărturie de nuntă, botez sau pentru o persoană dragă. Această mărturie se personalizează! ATENȚIE! Culoarea materialelor, pamblicilor poate fi ușor diferită de cea afișată pe site!

0 Recenzii
23,00 RON
Disponibil

Set mărturie săculeț și miere. Săculeț realizat din pânză accesorizat cu pamblică mov. Lucrat manual și umplut cu lavandă uscată. Iar borcănaș cu miere de albină accesorizat cu pamblică mov. Este cadoul potrivit ca mărturie de nuntă, botez sau pentru o persoană dragă. Această mărturie se personalizează! ATENȚIE! Culoarea materialelor, pamblicilor...

0 Recenzii
20,00 RON
Disponibil

Set pernă și săculeț realizat din pânză accesorizat cu pamblică mov și dantelă. Lucrat manual și umplut cu lavandă uscată. Setul de lavandă este cadoul potrivit ca mărturie de nuntă, botez sau pentru o persoană dragă. Această mărturie se personalizează! ATENȚIE! Culoarea materialelor, pamblicilor poate fi ușor diferită de cea afișată pe site!

0 Recenzii
32,00 RON
Disponibil

Set căsuță și săculeț realizat din pânză accesorizat cu pamblică. Lucrat manual și umplut cu lavandă uscată. Setul de lavandă este cadoul potrivit ca mărturie de nuntă, botez sau pentru o persoană dragă. Această mărturie se personalizează! ATENȚIE! Culoarea materialelor, pamblicilor poate fi ușor diferită de cea afișată pe site!

0 Recenzii
20,00 RON
Disponibil

Set mărturie sticlă de vin și săculeț cu lavandă.  Este cadoul potrivit ca mărturie de nuntă, botez sau pentru o persoană dragă. Această mărturie se personalizează!  ATENȚIE! Culoarea pamblicilor se potoate alege în funcție de preferințe.

0 Recenzii
20,00 RON
Disponibil
Se afiseaza 1-12 din 15 de articole