Mărturii vin  Exista 5 produse.

Mărturii vin

Set mărturie sticlă de vin și pernă cu lavandă. Este cadoul potrivit ca mărturie de nuntă, botez sau pentru o persoană dragă. Această mărturie se personalizează!  ATENȚIE! Culoarea pamblicilor se potoate alege în funcție de preferințe.

0 Recenzii
35,00 RON
Disponibil

Set complet cu sticlă de vin, borcănaș cu miere și săculeț cu lavandă.  Este cadoul potrivit ca mărturie de nuntă, botez sau pentru o persoană dragă. Această mărturie se personalizează! ATENȚIE! Culoarea pamblicilor se potoate alege în funcție de preferințe.

0 Recenzii
35,00 RON
Disponibil

Set mărturie sticlă de vin și borcănaș cu miere. Este cadoul potrivit ca mărturie de nuntă, botez sau pentru o persoană dragă. Această mărturie se personalizează! Sticlă de vin 175 ml. ATENȚIE! Culoarea pamblicilor se potoate alege în funcție de preferințe.

0 Recenzii
25,00 RON
Disponibil

Set mărturie sticlă de vin și săculeț cu lavandă.  Este cadoul potrivit ca mărturie de nuntă, botez sau pentru o persoană dragă. Această mărturie se personalizează!  ATENȚIE! Culoarea pamblicilor se potoate alege în funcție de preferințe.

0 Recenzii
20,00 RON
Disponibil

Mărturie sticlă de vin împachetat în tull, legat cu pambilcă și accesorizat cu floare realizat manual. Este cadoul potrivit ca mărturie de nuntă, botez sau pentru o persoană dragă. Această mărturie se personalizează! ATENȚIE! Culoarea pamblicilor se potoate alege în funcție de preferințe.

0 Recenzii
11,00 RON
Disponibil
Se afiseaza 1-5 din 5 de articole