INCHIRIERE Nu exista produse in cadrul acestei categorii

Subcategorii

Inchiriere huse scaune

AI NUNTA IN ACEST AN sau ANUL VIITOR?

Arten Deco inchiriaza huse de scaune elastice albe sau ivory pentru nunti si evenimente festive, atat firmelor ce organizeaza evenimente cat si persoanelor fizice care doresc sa decoreze evenimentul festiv. 

Huse de scaune elastice sau stretch se muleaza perfect pe orice tip de scaun, adica: pentru scaune cu spatar inalt pana la spatar mic (110 cm, 99 cm, 93 cm, 94,5 cm, 80 cm), si se potrivesc perfect atat pe forma rotunda cat si patrata.

Aceste huse de scaune sunt superioare din punct de vedere calitativ, fiind confectionate din material polyester si spandex cu densitate mare (nu sunt transparente), sunt ideale si pe scaune închise la culoare (maro sau negru). Sunt cusute cu fir puternic. 

Au buzunare dublu-intarite pentru picioarele scaunelor, astfel incat sa fie cat mai intinse.

Husele de scaune elastice, stretch sunt disponibile pentru inchiriere in culorile alb si ivory.

Vei fi placut surprins(a) sa vezi rezultatul unui decor in care husele elastice vor iesi in evidenta, oferind o impresie placuta tuturor participantilor.

Inchirierile se pot face pe tot teritoriul tarii.

Inchiriere decoratiuni...

Decorarea salii de nunta nu este completa fara accesorizarea scaunelor.

De aceea noi, cei de la Arten Deco va punem la dispozitie pentru inchiriere o gama larga de accesorii textile cu care puteti decora scaunele de la nunta sau de la evenimente private sau corporate.

Ne adresam atat firmelor ce organizeaza evenimente cat si persoanelor fizice care doresc sa decoreze sala de evenimente. 

Inchiriere fete de masa

Inchiriere feta de masa si articole textile pentru nunti si evenimente.

INCHIRIERE

Iti doresti sa inchiriezi obiecte de decor pentru nunta sau evenimentul tau cu care sa schimbi cu totul aspectul salii? Vrei ca totul sa fie simplu si elegant?

Noi, echipa Arten Deco venim in ajutorul tau! Va oferim ocazia de a inchirieria obiecte de decor, accesorii decorative cu care poti decora, amenaja sala, locatia unde va avea loc evenimentul festiv, in diferite stiluri: vintage, shabby chic, modern, elegant.

Pentru ca un eveniment sa fie perfect, toate detaliile si fiecare amanunt conteaza. Reusita unui eveniment depinde foarte mult de atentia pe care o acorzi detaliilor, de felul in care elementele din cadrul acestuia sunt combinate pentru a forma un tot unitar. 

Decorul este elementul cel mai important la o nunta, la un botez sau la o petrecere, adica la orice eveniment. El poate oferi o imagine desprinsa din basme de care se vor bucura cu siguranta toti invitatii care isi vor aminti modul in care a fost aranjata sala.

Pentru ca in cadrul oricarui eveniment mesele si scaunele sunt piese ce atrag atentia, acestea trebuie decorate cu stil. Noi iti punem la dispozitie pentru inchiriere: huse de scaune elastice albe, ivory, esarfe saten de diferite culori, panglici; fete de mesa, vaze, ceinice, rame foto decorative, suport pentru lumanari.

Pe langa toate acestea, articolele de papetarie create de noi vin spre a completa intregul decor si a transforma evenimentul intr-unul special.

Insa, daca doresti ca decorul salii unde are loc evenimentul festiv sau nunta ta sa fie amenajat de echipa noastra, noi iti putem oferi si acest serviciu. Pentru a vedea realizarile noastre, va rugam sa ne vizitati siteul de prezentare www.decoratiuni.artendeco.ro. Avand o experienta lunga in acest domeniu, astfel echipa noastra va va putea crea un decor fantastic ce este impregnat de amprenta unicitatii.

Nu ezita sa apelezi la noi pentru ca evenimentul organizat de tine sa fie plin de stil si originalitate.

Inchirierile se pot face pe tot teritoriul tarii. 

Nu uita, decoratiunile conteaza deoarece ele sunt elemente ce pot face cu adevarat diferenta.

Arten Deco pentru tine! Arten Deco pentru un eveniment reusit!