Organizare Evenimente Nu exista produse in cadrul acestei categorii

Organizare Evenimente

Organizare Evenimente

Pasi simpli pentru o nunta de succes

Pentru inceput, va propun sa decideti ce stil sau ce tematicadoriti sa abordati la nunta voastra.

Dupa ce ati ajuns la comun acord in ceea ce priveste stilul nuntii, cel mai important pas este alegerea locatiei in functie de stilul ales.

In acelasi timp, trebuie sa va ganditi si la perioada si data cand doriti sa aiba loc ceremonia in care impartasiti bucuria, dragostea voastra cu familia, cu rudele si cu prietenii vostri.

Dupa semnarea contractului cu restaurantul, cortul sau castelul este neaparat necesar sa va rezervati si serviciile de muzica. Aici iar trebuie sa luati in considerare stilul nuntii voastre. Stilul ales de voi necesita un cvartet la receptia invitatilor, muzica live sau, pentru a merge pe sigur, un DJ profesionist?

Un proces lung si care merita o atentie deosebita este alegerea fotografului și videografului nuntii. Alegerea pe care o veti face trebuie sa fie foarte buna si bine gandita, deoarece ei vor imortaliza si vor reda sentimentele pe care le veti trai in ziua aceea, vor surprinde cele mai frumoase detalii ale nuntii voastre! Mult succes in aceasta alegere!

Pasii cei mai importanti fiind rezolvati, a mai ramas un serviciu prestat de o singura persoana: Maestrul de Ceremonii (MC), adica starostele nuntii. El va fi persoana care va participa la realizarea programului, coordonarea invitatilor si va va ajuta sa fiti relaxati si sa va simtiti bine. El este legatura dintre voi si prestatorii nuntii (fotograf, videograf, DJ, bucataria, seful de sala, etc.). Nu ratati o intalnire fara obligatii cu un MC, suntem siguri ca va merita.

In legatura cu stilul, tematica nuntii luati legatura din timp cu un designer de evenimente, adica cu un decorator de evenimente. Discutati, povestiti ce ati visat, la ce v-ati gandit. Trebuie sa va alegeti un designer care sa va inteleaga visul, pentru ca visul vostru merita. Iar cel mai important este sa le si poata realiza. Nu uitati, nu exista "nu se poate", se poate orice, poate ca nu la fel, dar se poate.

El va veni cu o paleta vasta de idei care va vor ajuta sa abordati si sa dezvoltati tema voastra prin accesorii, obiecte decorative, aranjamente florale, combinatii de culori, etc.

Pentru evitarea neplacerilor si posibilitatea de a transmite si a puncta fiecare detaliu este necesara o comunicare foarte buna (e-mailuri si intâlniri personale). Aici va fi momentul cand trebuie sa vorbiti si despre buget.

Pe langa acesti pasi mari mai exista numeroase etape intermediare ...

Dedicati timp pentru alegeri bine facute. Prestatorii profesionisti vor lucra doar pentru voi ca ziua voastra sa fie perfect.

Intrebare: doriti sa va ocupati voi de organizarea nuntii voastre sau apelati la un organizator de evenimente?

Nu uitati: de azi Organizatorul Evenimentelor este in orasul Tau! Lasa-ti grijile in mainile noastre.