Huse scaune elastice Exista 1 produs.

Huse scaune elastice
Oferta!

Ai un restaurant si doresti sa reinnoiesti aspectul salii de nunta? Ai o firma organizare evenimente si doresti sa inlocuiesti husele de scaune vechi? Arten Deco are ca obiectiv confectionarea si comercializarea huselor de scaune elastice. Noi furnizam solutii agentiilor organizatoare de evenimente si restaurantelor care doresc sa reinnoiasca...

0 Recenzii
38,00 RON
Disponibil
Se afiseaza 1-1 dintr-un articol

Huse scaune elastice

  Arten Deco confectioneaza si comercializeaza huse de scaune elastice, care se muleaza perfect pe scaune. Ne adresam in principiu agentiilor organizatoare de evenimente si restaurante care doresc sa reinnoiasca aspectul salii de nunta.

  Husele elastice comercializate de Arten Deco reprezinta cea mai inalta calitate din acesata categorie de produse. Sunt confectionate in Romania, fiind alegerea potrivita si pentru Hoteluri de 5 stele.

  Husele elastice de scaune sunt superioare din punct de vedere calitativ, au avantajul de a se mula pe scaun si de a putea fi utilizate pe mai multe tipuri de scaune. Sunt potrivite pentru scaune cu spatar inalt pana la spatar mic (110 cm, 99 cm, 93 cm, 94,5 cm, 80 cm), se potrivesc perfect atat pe forma rotunda cat si patrata. Husele au buzunare pentru picioarele scaunelor, astfel incat sa fie cat mai intinse. 

  Huse de scaune sunt confectionate din polyester si spandex fiind de cea mai buna calitate, cu densitate mare (nu sunt transparente), ideale si pe scaune inchise la culoare (maro sau negru).

Bine de stiut! Husele de scaune elastice se confectioneaza la comanda. Pentru produse la comanda se percepe un avans de 60% din suma totala facturata dupa plasarea comenzii. Pentru produse la comanda termenul de livrare difera de produse.