Decoratiuni Evenimente Nu exista produse in cadrul acestei categorii

Decoratiuni Evenimente

Decoratiuni Evenimente

www.decoratiuni.artendeco.ro

Doresti ca decorul nunti tale sa fie simplu si elegant?

La intrebarea: „Cat de importanta este decoratiunea de nunta?” probabil toti ar raspunde afirmativ, dar foarte putini stiu care este semnificatia acestui fapt.

Desigur, ziua nuntii este foarte importanta. Dar doresti ca si seara sa fie plina de experiente minunate si amintiri speciale.

Majoritatea restaurantelor nu reflecta in sine decat imaginea unui restaurant elegant. Pentru a merge la o cina romantica aceasta optiune poate sa fie perfecta. Dar pentru ziua nuntii tale ai nevoie de mai mult decat de un restaurant elegant. Ai nevoie ca in seara aceea el sa te reprezinte, sa fie al tau.

Un decor de nunta foarte bun devine eficient nu datorita cantitatii, ci pentru ca este capabil sa transforme complet locul dedesfasurare a nuntii.

Pentru ca un eveniment sa fie perfect, toate detaliile si fiecare amanunt conteaza. Reusita unui eveniment depinde foarte mult de atentia pe care o acorzi detaliilor, de felul in care elementele din cadrul acestuia sunt combinate pentru a forma un tot unitar.

Masa si fundalul prezidiului vor fi elementele pricipale care vor reflecta cel mai bine stilul sau tematica nuntii. Prezidiul, locul destinat mirilor este cel care va fi in centrul atentiei. De aceea, acesta trebuie aranjat cu multa atentie si indemanare. In decorul mesei principale este incluse fata de masa, fusta de masa, accesorii de decor cum ar fi vaze, sticluțe, suporturi pentru lumanari, cutia de dar si/sau alte elemente decorative ce apartin stilului ales pentru nunta. Totul depinde de imaginatia noastra si de preferintele tale.

Scaunele sunt obiectele cel mai des intalnite la evenimente festive. Este foarte important ca invitatii sa se simta confortabil. Decorul scaunelor nu trebuie ignorat. Ele vor crea o atmosfera minunata, simpla si elegantaHusele de scaune elastice folosite de Arten Deco nu sunt lucioase si incomode. Husele elastice sunt superioare din punct de vedere calitativ, au avantajul de a se mula pe scaun si de a putea fi utilizate pe mai multe tipuri de scaune. Husele au buzunare pentru picioarele scaunelor, astfel incat sa fie cat mai intinse. Husele elastice pentru scaune din material polyester si spandex cu densitate mare (nu sunt transparente) sunt ideale si pe scaune inchise la culoare (maro sau negru).

Vei fi placut surprins(a) sa vezi rezultatul unui decor in care husele elastice vor iesi in evidenta, oferind o impresie placuta tuturor participantilorHusele de scaune pot fi accesorizate cu esarfe din saten, panglici, dantela, dantela cu franjuri, flori textile lucrate manual.

Decorarea salii de nunta nu este completa fara accesorizarea meselor invitatilorPe mesele invitatilor folosim fete de masa (daca este cazul), vaze inalte din sticla, sfesnice din fier forjat pe care vin aranjamente florale, lumanariservetele, carduri de meniu, numere de masa personalizate si/sau alte elemente decorative ce vor reflecta stilul nuntii.

Pentru a nu ingramadi mesele cu fructe si prajituri, va propunem aranjarea unei mese pentru dulciuri. Un Candy Bar amplasat intr-un loc vizibil va fi pe placul invitatilor. Pe Candy Bar vom folosi suporturi speciale pentru prajituri, maffinuri, boluri pentru dulciuri, farfurii si platouri. Vom aduce fructe de sezon si ne vom ocupa noi de bunul aspect al mesei. Vom surprinde invitatii cu mici carduri de urari dulci.

Introducerea invitatilor in ambianta nuntii se intampla la receptieSpatiul restaurantului unde vor fi primiti oaspetii trebuie sa reflecte deja atmosfera de nunta. Pentru bunul decurs al intrarii in sala de nunta si pentru asezarea invitatilor la mese, va recomandam o lista de nume si o harta a salii asezate pe suporturi.

Portfoliul nostru nu reflecta in totalitate tot ceea ce putem face, dar arata ca suntem dispusi sa punem in practica orice fel de imaginație. Datorita ritmului frecvent de reinnoire a stocului de decoratiuni, nunta are parte de o abordare bine personalizata.

Ma numesc Balázs Erzsébet, de profesie stilist, reprezint agentia Arten Deco. Activitatea noastra ca și decoratori se bazeaza in principiu pe planificarea in detaliu a decorului, tinand cont de dorintele voastre. Va asiguram informatii utile, calitate exceptionala si creativitate.

Pentru a vizualiza realizarile noastre, va invitam sa vizitati siteul www.decoratiuni.artendeco.ro

Arten Deco pentru tine! Arten Deco pentru un eveniment organizat simplu si elegant!