Tablouri de panza Nu exista produse in cadrul acestei categorii

Tablouri de panza

Tablouri de panza

Fotografii transformate in tablouri de panza. Tablourile printate pe canvas (panza) sunt ideale pentru decorarea dormitorului, livingului sau a bucatariei.

Cu astfel de tablouri pe canvas se decoreaza cu usurinta hoteluri, pensiuni, restaurante, cafenele si birouri.

Tablourile de canvas sunt ideale intr-o multitudine de situatii pentru ca pe canvas poate fi reprodusa orice imagine in orice dimensiune. In cazul in care trebuie sa decorati incaperi cu suprafete mari (restaurante, birouri, etc) puteti folosi tablouri cu dimensiuni generoase, de exemplu inaltime de 1 metru si latime de 3 metri. In acest fel adaugati o nota distictiva si placuta unui spatiu neutilizat. In cazul incaperilor cu suprafete reduse este recomandata utilizarea unor tablouri mai mici.

Pentru a va usura decizia Arten Deco v-a pus la dispozitie fotografii realizate de fotografi renumiti din Transilvania. Din catalogul nostru online puteti sa va alegeti fotografia potrivita.

Tablourile de panza sunt realizate in diferite dimensiuni, sub forma de patrate, dreptunghiuri sau forma panoramica: 30x40, 40x60, 50x70, 80x60, 70x100, 30x30, 40x40, 50x50 sau alte dimensiuni, la cerere. Fotografiile printate pe panza sunt puse pe rama de lemn si pot fi agatate cu usurinta pe perete. Tabloul de panza se livreaza montata deja pe rama de lemn invizlibil.

Arten Deco furnizeaza solutii hotelurilor, pensiunilor si restaurantelor care doresc sa reinnoiasca aspectul.

Bine de stiut! Termen de prelucrare/livrare: 7 zile lucratoare. Produsele noastre sunt confectionate in Romania.

Totul depinde de imaginatia si de preferintele D-voastra.

Ne gasiti zilnic la numarul de telefon de pe pagina de contact sau trimiteti-ne un mesaj sau un mail. In cel mai scurt timp vom raspunde la intrebarile D-voastra legate de produse, comenzi si livrare. 

Asteptam intrebarile, solicitarile si comenzile D-voastra. Apeleaza cu incredere.