Combinatii de culori la nunta

Culorile au puterea de a ne imbunatati starea de spirit si de a crea atmosfera, de aceea ele sunt extrem de importante si trebuie alese cu atentie la o nunta.

Mai jos vom enumera cateva combinatii si idei de decor din care sa te inspiri, pentru ca limbajul culorilor utilizate sa creeze bucurie fara stari de ameteala.

Culorile tale preferate

Daca ai o culoare preferata, poti crea un decor superb in jurul acesteia. Utilizeaza mai multe nuante ale acestei culori. De exemplu, daca iti place verdele poti alege husele de scaune intr-o nuanta deschisa iar funditele care impodobesc spatele acestora pot fi de un verde inchis. In aranjamentele florale, poti opta pentru flori de camp si iarba decorativa iar pentru mese poti alege decoratiuni cu muschi de copaci si frunze din material pentru un eveniment rustic. O alta idee foarte buna este sa combini mai multe culori preferate de tine: de exemplu poti alege o combinatie intre verde crud si galben lamaie sau combinatii de pasteluri pentru nunti vintage si shabby chic.

Maxim patru culori

Atunci cand alegi paleta de culori pentru nunta, nu exagera cu prea multe culori, s-ar putea ca unele dintre ele sa nu se armonizeze cu celelalte. O combinatie de doua culori este cea mai sigura insa poti crea si o tematica din patru culori atat timp cat acestea se combina perfect. De exemplu, poti alege un roz inchis pentru aranjamentele florale in combinatie cu un roz pal iar pe mese combina aceste nuante de roz cu turcoaz si crem. Poti opta pentru o vesela turcoaz cu detalii roz deschis si servetele crem, felinare albe. Nu uita, daca folosesti mai multe culori, integreaza si albul printre ele pentru a diminua efectul puternic al acestora. Poti alege fetele de masa albe si decoratiunile colorate. Nu-ti fie frica. Joaca-te cu nuantele si culorile si vezi ce iti va iesi!

Combinatii iesite din comun

Daca in trecut la nunti predomina foarte mult albul, acum miresele aleg din ce in ce mai mult culorile tari pentru a transforma nunta lor intr-una deosebita. Daca iubesti foarte mult nuantele aprinse de roz poti opta sa adaugi la rochia de mireasa o panglica roz si poti purta si pantofi in aceasta culoare. O combinatie foarte indrazneata, ideala pentru nuntile de vara, este cea dintre rozul bombon si galbenul lamaie. Alege fetele de mese in roz si husele scaunelor in galben. Impodobeste mesele cu recipiente din sticla cu limonada roz si felii de lamaie. Cu siguranta combinatia va fi de efect! Alte combinatii iesite din tipare sunt cele dintre mov si galben, mov si verde, galben si albastru. Cu ajutorul acestora poti crea atat o nunta funky cat si una eleganta, in functie de nuantele alese.

Daca intampini dificultati in alegerea paletei de culori si a decoratiunilor, noi cei de la ArtenDeco iti oferim sugestii si idei dar si decoratiuni uimitoare pentru un eveniment memorabil!Comentarii

Adauga comentariu