Cum alegi culorile pentru husele de scaune

In decorarea salii fiecare element este important si poate crea un efect vizual impresionant daca i se da atentia cuvenita.

Chiar daca in decorul salii se pune un accent foarte mare pe aranjamentele de pe mese, scaunele nu trebuie neglijate. De cele mai multe ori husele de scaune sunt cele care creeaza o armonie intre aceste elemente si decoratiunile din sala si de pe mese.

Multe persoane tind sa aleaga husele de scaune in aceeasi culoare cu fetele de mese pentru a nu iesi din acea zona de confort si pentru a evita orice risc. In cele ce urmeaza, iti vom da idei inovatoare pentru a alege culori de efect si combinatii superbe pentru husele de scaune.

Daca e alb, adauga un strop de culoare!

Poate ai optat in cele din urma pentru huse de scaune albe. Adauga la acestea, panglici din matase intr-o alta culoare ce domina decorul si cate o floare aranjata la fiecare panglica pentru efect.

Culori diferite de cele ale meselor

Daca de exemplu mesele tale au culoarea roz sau orice alta nuanta, poti alege huse intr-o culoare diferita care sa se asorteze cu unul dintre elementele principale de la nunta ta, fie cu o culoare a unei flori folosite in buchetul tau fie cu alte decoratiuni de pe mese sau cu drapajele ce impodobesc sala.

Adauga elemente interesante huselor de scaune

Husele intr-o culoare au nevoie de un element care le da unicitate. Poti opta pentru litere din lemn pe care le poti lega frumos de scaune sau funde de dantela pentru nunti vintage si chiar sfoara pentru cele rustice.

Diferite nuante de culori pentru huse elegante

Culoarea dominanta care face parte din schema de culori de la nunta poate fi integrata pe husele scaunelor si combinata cu nuante deschise sau inchise ale acesteia. De exemplu, alege o husa de un roz pal si impodobeste spatele scaunelor cu panglici si gherbere sau trandafiri de un roz aprins.

Un scaun de o culoare, altul intr-o alta pata de culoare

Pentru a iesi din tipare si a oferi un aer jucaus aranjamentelor, alege husele in doua culori diferite si imbraca un scaun de exemplu in verde si celalalt de langa el in alb si tot asa urmand acelasi tipar cu aceste doua culori. Pentru ca acestea sa se asorteze mai bine, pune panglici verzi la scaunele in alb si panglici albe la scaunele in huse verzi. Efectul va fi unul de exceptie!

Pentru mai multe idei pentru husele scaunelor tale apeleaza la echipa ArtenDeco. La cerere, vom imbraca frumos scaunele in husele noastre din materiale de inalta calitate sau ne putem ocupa de intreg decorul nuntii tale.

Inrudite prin etichete

    Comentarii

    Adauga comentariu