Acest site este detinut, operat si mentinut de catre:

SC ART 10 SRL
CUI : RO22575220
Reg. com.: J26/1833/2007
Strada Petru Maior Nr. 35
Reghin, Jud. Mures

Numele site-ului, insemnele grafice precum si textele continute de site-ul www.artendeco.ro sunt marci inregistrate in proprietatea SC ART 10 SRL si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.

Site-ul ArtenDeco.ro a fost creat in totalitate de catre SC Wedis Company SRL, iar programatorii, designerii si copywriterii companiei au depus efort in crearea si mentinerea unui website de calitate. Din acest motiv fiecare text si imagine de pe acest site sunt protejate de: Legea nr.8 din 14 martie 1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe.

Folosim licente Digimarc.com si Copyscape.com pentru a proteja textele si imaginile utilizate pe site, prezentand dovada copyrightului materialelor folosite. Periodic folosim aceste instrumente pentru a depista utilizarea ilegala a imaginilor si textelor noastre. Din pacate copierea acestora este un fenomen raspandit. Din acest motiv am decis ca rezolvarea amiabila cere prea mult timp si energie, astfel toate cazurile de acest gen vor fi imediat inaintate companiilor de avocatura partenere.

Vom actiona in justitie orice companii sau persoane fizice care prin rea vointa, necunostinta de cauza sau orice alt fel de motive folosesc texte sau imagini create de noi, fara sa fi primit un acord in scris pentru dreptul de folosinta.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa folositi formularul de contact.