Arten Decoeste un magazin online.

Toate datele introduse pe acest site sunt confidentiale, dumnevoastra puteti sa le schimbati si sa le comunicati oricui, noi avem dreptul de a nu divulga aceste date nimanui, datele introduse sunt folosite doar pentru a va informa in legatura cu noile produse, pentru livrare si comenzi.

Comanda se poate face telefonic, prin e-mail sau folosind cosul de cumparaturi special conceput pentru a facilita cumparaturile. Deasemenea se poate folosi formularul de comanda din "Contact".

Incepeti prin a alege produsul dorit. Apoi, in pagina de produs apasati butonul “Adauga in cos!”.

In cazurile foarte rare cand stocul este epuizat, apasati butonul “Cere oferta!” pentru a ne contacta. Vom reveni cu un raspuns in cel mai scurt timp posibil.

Odata produsele selectate, veti fi redirectionat(a) automat in pre vizualizarea cosului de cumparaturi. 

Accesand Cosul de cumparaturi veti gasi Sumar cos cumparaturi. Aici aveti posibilitatea de a elimina din comanda produsele alese  sau de a modifica numarul de bucati comandate.

Pentru a plasarea comenzii urmariti pasii necesari urmatori:

1. Cont - aici aveti posibilitatea de a plasa comanda instant, fara cont sau a creea un cont. La ambele posibilitati completati datele de facturare si livrare.

2. Metode de livrare - alegeti o modalitatea de livrare pentru adresa: Adresa mea.

3. Alegeti metoda de plata - metoda de plata in sistem ramburs - accesand ati plasat comanda D-voastra.

Dupa plasarea comenzii veti primi un e-mail de confirmare si veti fi contactat si telefonic de catre expeditor pentru confirmare si eliminarea oricaror neplaceri de ambele parti.